dimecres, 2 de setembre del 2009

Meranges. Un bon entrenament.

Ja feia dies que estàvem pensant en pujar a Meranges en btt. Són 10 km. de pujada amb pendents no gaire forts i que ens van molt bé per entrenar les cames, encara que, per ser sincera, com que tota la ruta transcorre per asfalt, cosa que no m’entusiasma gens, diriem que no és l’ascensió dels meus somnis. Tot i així el diumenge ens llevem amb la intenció de fer-la.
Sortim de Saneja, on està el camping, en direcció a Ger per fer desde allí la pujada al poble de Meranges. Fins a l’inici de l’ascenció tenim poc més de 9 km. que ens van bé per escalfar una mica abans que la carretera comenci a tirar amunt. Només començar a pujar avancem un biker que després ens havia d’avançar a nosaltres, tot i que, segons deia, portava un ritme tranquil. Tranquil era el nostre!! Com sempre al nostre tran tran, anar fent sempre constants, tot i que avui sembla que les meves cames tirin més i haig de baixar el ritme per no deixar enrera el meu company de pedals.
Tal com us deia, els pendents no són gaire forts, entre un 5% i un 11%, inclús amb algún petit tram planer, per tant no treiem el 32 en tota la pujada, ni tant sols necessito posar les corones més altes. Altre aspecte a tenir en compte d’aquesta pujada és que, no només es deixa fer molt bé, sino que ademés en un parell de zones planeres que trobem et recuperes molt bé de l’esforç. Per tant vam tenir una ascenció “facileta”, i com podeu veure unes vistes magnífiques al Cadí.
Un cop a Meranges fem alguna foto per donar fe i tot seguit girem cua per desfer la pujada. Baixem els 10 km. força tranquils i sense incidències i un cop a Ger decidim allargar la ruta una miqueta, i per tal de deixar la princesa que toqui terra, prenem el Camí de Sant Jaume, molt pedregós, fins a Sanavastre i desde allí, altre cop per asfalt : ( , pujem per l’aeròdrom fins a Alp, la carretera de l‘estació i d’allí seguim la ruta que acostumem a fer quan sortim a rodar una miqueta, El Vilar d’Urtx, Urtx, Queixans, Les Pereres i, encara que normalment continuem fins a Vilallobent i Age, en aquesta ocasió ja tornem cap a Puigcerdà i Saneja.
Finalment uns 52 km. de ruta amb un desnivell acumulat de 725 m. I amb molt bon gust de boca, satisfeta de com han funcionat les cames a la pujada. Salut!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada