divendres, 17 de juliol del 2009

Per ser dijous.......

Ha estat un dijous farcidet de btt. 

Al matí ben d'hora sortiem cap a Tordera la Susanna i jo. Vam fer uns km. ben suavets fins a la plantació de kiwis de la ctra. de Vallmanya. A veure si la companya va agafant a poc a poc el ritme. Ja s'ha notat una mica de millora i en un parell de sortides més ja podrà pujar alguna rampeta més important. Roma no es va fer en un dia....

I a la tarde...... ruta guapíssima amb les noies!! Es van afegir també la Lupe i en Raul, una parella molt maca.

La ruta? Doncs pujada per l'asfaltat fins a Quatre Camins, reculadeta per la pista a Pineda per trobar la Lupe and cia. i cap amunt de nou fins Coll de Porc. Baixada per Can Soler fins trobar una trialera molt maca i obaga on gairebé al final ja ni s'hi veia, s'ens feia fosc. Una mica massa tècnica encara per mí, però s'han de fer les coses per aprendre-les. Vaig haver de posar peu a terra en algún tram, però m'ha agradat molt.

La trialera dona a Can Pellofa i allí ens vam dividir. La parelleta cap a Pineda i la Marta i jo vam pujar cap a Sant Pere de Riu fins a donar a la pujada del principi i d'allí, ja de nit, cap a casa. La Roser i la Noe ens havien deixat just abans de la trialera perque s'els feia tard.

Per cert! estan "arreglant" les pistes i han deixat el tram de pujada a Coll de Porc fet una porqueria!! Espero que tornin a passar alguna màquina per compactar una mica el terreny o al menys que plogui una mica perque allò està de pena. Més valdria que no haguessin tocat res!!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada