dissabte, 16 de gener del 2010

Amb la princesa aparcada.

Hola a tots.
Ja veieu que porto unes setmanes sense gaire activitat al bloc. D'una banda les festes ens maregen a tots una mica i d'altre fa un mes i mig que arrossego una lumbàlgia força fotuda causada probablement per un pinçament i que, per sort, ara sembla que ja va de baixa.
Tot plegat ha fet que no hagi agafat la bici des de fa dues setmanes i us puc assegurar que tinc unes ganes tremendes de fer-ho, però veient que els dolors a l'esquena no anaven a millor si continuava muntant, vaig decidir ser bona nena i fer una aturada fins que la cosa millores, i sembla que ha funcionat.
I mentre jo estic com una velleta a casa a la muntanya han passat coses. Ha nevat al Montnegre i m'he perdut el poder fer una sortida amb la neu. El Roure de Santa Maria ha caigut i tampoc he pogut acomiadar-me degudament. Clar que també m'he estalviat morir de congelació amb les temperatures tant fredes que hem tingut les darreres setmanes.
En fi, aquest diumenge sortiré a provar-me. En principi s'ha parlat d'anar a Maçanet, un recorregut sense duresa que em pot anar bé per veure com va la cosa. Naturalment hauré d'anar amb cura, no abusar de marxes massa llargues a les pujades i, per precaució, sortiré amb una faixa lumbar que em mantingui la zona una mica més subjecta als moments crítics.
Espero poder fer la ruta sencera, però si la cosa es posa lletja, prometo tornar-me a casa i ser bona altre cop, quin remei.
Bé, a veure si aviat torno a donar guerra pels camins i us ho puc anar explicant.
Salut macos!!

2 comentaris:

  1. Que demà vaig tot molt be, i la lumbàlgia sigui historia!!!

    Recuperat!!!

    ResponElimina
  2. Gràcies macos! De fet avui he anat força bé amb alguna petita molèstia. Això d'aquí a res s'haurà esfumat.

    ;)

    ResponElimina