diumenge, 30 de setembre del 2012

Banejant els spams del xat.

Us escric després d'una temporada d'inactivitat força llarga com heu pogut veure. Porto uns mesos sense muntar per diversos motius i, per tant, sense entrar gaire sovint a fer una ullada al bloc.

Aquells que entreu de tant en tant a veure què es cou i, fins i tot els que arribeu aquí per casualitat, us haureu adonat de la quantitat de missatges d'spam que hi ha d'un temps ençà al xat. Es fa difícil trobar entre tot l'spam els missatges que alguns heu anat deixant. Demano disculpes des d'aquí si no us he tornat una salutació...

Avui he entrat a fer una ullada i, com no, he revisat el xat, sempre que entro ho faig. Farta de veure l'spam, el primer que se'm ha acudit ha estat postejar un munt de missatges per amagar-lo. Una pensada no només inútil, sino també errònia  perquè llavors el propi xat m'ha banejat! jajajaja! ja té nassos... s'omple el xat d'spam i no passa res i jo postejo 4 o 5 missatges repetits i em banejen... 

Després de la primera reacció, els que em coneixeu sabreu que ha estat de cabreig... :P, he anat de pet a la web que allotja el xat amb l'intenció de posar-me en contacte amb el servei de suport i dir-los el nom de porc per permetre l'spam i per banejar-me, a mi! que sóc l'usuaria que ha creat el xat! jejeje...

Afortunadament abans de descarregar la meva ira contra algú que no m'hauria fet ni cas, he fet una volta per les preguntes freqüents de la web i he pogut localitzar dos panells de control, un per esborrar missatges i denunciar spam on també es pot banejar usuaris, i un altre per gestionar els usuaris banejats, on puc aixecar la prohibició de postejar o fer-la il·limitada en el temps.

He fet la neteja de missatges pertinent, denunciat als usuaris que han fet l'spam i els he bloquejat ad eternum. Com sabeu el que es bloqueja és la IP de l'usuari, per tant continuarà entrant algun spam, espero que no tant abundant, que ara ja sé com eliminar perquè al menys puguem continuar saludant-nos sense aquests incòmodes missatges pel mig.

Les meves disculpes per les molèsties que us hagi causat. Fa una salutació per cel.lebar-ho? ;-)
Salut!

5 comentaris:

  1. No hay nada de que pedir disculpas; lo importante es que estés bien y que pronto te veamos pedaleando; um abrazo.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ei! Hola Salvador :). Me alegra ver conocidos por aquí! Gracias, yo también espero que sea pronto, aunque las crónicas serán de risa... jejeje.

      Un saludo!

      Elimina
  2. que pasa nena !! veig que respires....ja ben endinsada a la vida en la city, segur que ja no recordes el montnegre, ara ja ets urbanita amb dret a sortida a can coll i can borrell,jajaja, de debó, desitjo et vagi tot de conya, en aquests dies s'ha de tenir humor per tirar endavant.
    Salut i pedals nena !

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi! I tant que el recordo el Montnegre... i no saps cóm el trobo a faltar. No m'agrada Barcelona, si sóc sincera. Però vaja, aquí estic i vaig fent, amb feina per sort.

      Ara porto uns mesos sense sortir altre cop, però espero començar de nou aviat, a veure si aquest cop és el definitiu i ja no em passen més coses!! Ara m'estic acabant de recuperar d'un esquinç cervical que em vaig fer en una topada que fan fer-me a la moto, així que ja veus... no paro amb les lesions...

      Una abraçada a tots! M'alegra molt haver-te llegit!
      Salut!

      Elimina
  3. FELIZ AÑO!!! Espero que todos tus objetivos y deseos se hagan realidad. Salud para disfrutarlos.
    Un abrazo.

    ResponElimina