dissabte, 19 de novembre del 2011

La primera de moltes més :)



Avui tinc motius per estar contenta. He fet la meva primera sortida en bici després d'haver passat gairebé 18 mesos sense ni ensumar-la. Que cóm ha estat? Doncs tenint en compte que no estic en el que es diria "un gran estat de forma", ha anat prou bé.

He sortit tard, s'ha de dir, però com que les calorades de l'estiu queden ja lluny, a no ser que es pretengui fer una ruta llarga, l'únic inconvenient de sortir tard és el trànsit que hi ha a Barcelona, tot i ser dissabte. No és un inconvenient menor, la veritat. M'emprenyen els cotxes, autobusos... tot i que entenc que jo els dec emprenyar a ells també, i així m'ho fan saber, colla de m*******! De manera que estem en pau.

La ruta avui havia de ser el més suau possible. La veritat és que, dels poc menys de 19 km. que he fet, la majoria han estat per ciutat. No puc dir que hagi gaudit massa amb les característiques de la ruta, però sí pel fet que ja puc començar a fer kilòmetres per anar agafant, mica en mica, la forma de nou. Sóc conscient que em costarà, sobretot pel fet que el canell molesta i està una mica rígid, de manera que no em refio gaire de fer camins molt "beteters". Això sí, he trepitjat pista, tot i que molt poqueta estona. Qui no es conforma és perquè no vol...

Pel que sí estic satisfeta és de com m'he trobat després de tant de temps. He fet un desnivell discret, uns 360m., però els he fet més còmode del que esperava, plat mitjà gairebé tot el recorregut i, a més a més, ara em trobo de conya i hauria pogut fer més km., llàstima del poc temps que tenia. Ja veureu que he fet una mitjana bastant ridícula, però, al cap i a la fi, la sensació que tinc és bona en general. D'alguna cosa havien de servir tots els km. que he fet caminant des de em vaig recuperar de l'operació de l'esquena.

No he fet ni una foto! Seré ximple! Inauguro la nova etapa i no immortalitzo el moment... bé, per la propera espero deixar testimoni gràfic. Ara us haureu de conformar amb xafardejar una mica el recorregut que he fet. Res de l'altre mon, cert, però per ser el primer dia no està del tot malament. Vosaltres què dieu?

Salut!

8 comentaris:

  1. yo digo que esto esto muy bien,actitud positiva que es de lo que se trata .ya llegaran los retos. ahora, a recuperarse poco, a poco, que para mi, ya es todo un logro..enhorabuena nena..!!!! a por la siguiente.

    ResponElimina
  2. Hola Nena, muchas gracias por tus comentarios en mi blog. Ya ves que llevo poco tiempo con él. Tengo otro sobre mi hija: http://cristinaysumundo.blogspot.com

    Felicidades por retomar tu afición a la bici,espero que poco a poco vayas alargando tus rutas disfrutando cada vez más. Un abrazo. Fernando.

    ResponElimina
  3. Hombre Fernando! Gracias a tí por pasarte por aquí :)!

    Me daré una vuelta por el de tu hija.

    Buenas rutas!

    ResponElimina
  4. Poco a poco ya iras cogiendo la forma deseada. Despues de tanto tiempo es lo normal.
    A ver que tal este finde.

    ResponElimina
  5. Hola Txarly. Tienes razón, éstas cosas son lentas. Hoy he vuelto a salir, a ver si entre hoy y mañana lo publico.

    Salut!

    ResponElimina
  6. Me encanta, he vist el recorregut, em recorda a mí farà uns dotze anys !!, jo vivia al passeig de maragall capa horta, anava per pujar a collcerola per plaça karl marx, com fas ara tú, també pasava per on has fet tú,suposo que evitant transit al maxim...
    Una part molt maca per quan et veguis amb cor..ronda a l'esquerra fins avda.tibidabo, per on puja el tranvia, puges el troç que queda fins el final del tranvia,a l'estació, continues un parell de kms mes despres de la plaça del tranvia i dones a la pista principal de terra, frequentada per runners i bikers, pots fer plà contemplant sempre la ciutat ó inclus puja pista fins tibidabo mateix. Despres tornis per on tornis sera sempre baixada.
    a disfrutar de la bici !!!

    ResponElimina
  7. Hola Jordi!

    Un agradable plaer, com sempre, la teva visita per aquí.

    Ja ho he pensat això de pujar fins la ctra. de les aigües, però de moment l'Avda. Tibidabo em fa força respecte, jejeje... per ara haig de posar el 22 a un tramet de la ctra. de Roquetes...

    Tot al seu temps :).

    Una abraçada i salut!

    ResponElimina